Ny medarbejder indenfor Salg & Teknisk Support

Med ønsket om, at styrke vores Salgsorganisation har vi ansat Per Olsson som medarbejder indenfor Salg & Teknisk support. Per skal bidrage til at styrke vores salgsaktiviteter rettet mod både nye og eksisterende kunder ved udarbejdelse af tilbud og håndtering af kundehenvendelser.

Per har en teknisk baggrund og et indgående kendskab til elevatorbranchen igennem mange år, og har dermed rigtig gode forudsætninger for at hjælpe vore kunder til de rigtige løsninger.

Krone Smiley for et godt arbejdsmiljø

Vores Arbejdsmiljø re-certificering er i hus, og vi kan nu brøste os med en ”Krone Smiley”

Krone Smileyen” får os dog ikke til at hvile på laurbærrene. Vi synes nemlig ikke at det kun er en udgift. Det er en god investering at have et stort fokus på arbejdsmiljø.

Det kræver en stor indsats fra medarbejderne at skabe et sikkert og godt arbejdsmiljø, og for os alle giver det god mening når vi ønsker at være en attraktiv arbejdsplads. Målet er at fortsætte med arbejdet for miljørigtig adfærd både blandt vore medarbejdere og kunder.

”elecom elevator – en etage gladere”

Vi er nu opdateret til den nyeste ISO 9001:2015

Hermed løftes sløret for at vi er blevet opdateret til den nyeste ISO 9001:2015, så vi fortsætter det gode arbejde med at tilbyde kvalitetssikring efter den nye standard.

Vores Scope  – Cetifikatets gyldighedsområde er:

  • Lovpligtigt eftersyn
  • Vedligeholdelses-, Reparations- og ombygningsarbejde

Hele arbejdet med at blive opdateret til den nye standard har været utroligt spændende – og vi ser frem til at arbejde efter de nyeste kvalitetsledelsesprincipper.

Serviceeftersyn

De nye bekendtgørelser har åbnet for reduceret Serviceeftersyn, dette
er dog meget individuelt fra elevator til elevator. Eftersynet af elevatoren
afhænger af flere faktorer:

  • Antal starter pr. år
  • Hvorvidt elevatoren er CE-mærket (elevatorens alder)
  • Elevatorens placering. Er den indendørs- eller udendørs opstillet?
  • Elevator type, er det en godselevator, personelevator og hvorvidt
  • elevatoren er aflåst eller på anden vis begrænset i brug.

Link til mere info

Gazelle for 3. gang

 

 

Vi er nu blevet kåret som Gazelle 2016 af Børsen, og det er vi rigtig stolte over.
En stor tak til alle vore dygtige og engagerede medarbejdere, og vore fantastiske kunder.
Vi er klar til også i fremtiden at yde vort allerbedste med engagement, højt energi niveau
og et stort drive. ”ELECOM ELEVATOR som samarbejdspartner”

Du kan læse mere om GAZELLE virksomheder på www.borsen.dk.

Ny medarbejder

Vi byder velkommen til Anita Rinck, som er vores nye Administration- & Tilbudskoordinator.
Anita vil stå for koordinering af virksomhedens dokumentation og vil i samarbejde med vores Tekniske chef Thomas Andersen stå for Tilbudsgivning. Hun vil arbejde videre med stadig fokus på arbejdsmiljø(OHSAS 18001) samt implementering af ISO 9001:2015. Anita har mange års erfaring indenfor branchen, og hun er et kendt ansigt for mange af vore medarbejdere.
”Jeg glæder mig til at møde kunderne med et smil og til at håndtere de spændende opgaver som Elecom står for”, siger Anita Rinck.

Ny lærling

elecom elevator har pr. 1. juli 2016 ansat Kevin Stork som lærling. Erling Eriksen er startet i virksomhedspraktik pr. 3. november 2016.

Læs i øvrigt mere om elecom og hvordan vi tager socialt ansvar her

 

Ny serviceleder

Til at styrke vores kundeservice har vi nu ansat en serviceleder med ansvar for vores reparations og serviceopgaver. Lars Linneberg har en teknisk baggrund indenfor branchen og suppleret med efterfølgende lederuddannelse. Han har mange års erfaring fra branchen og kommer fra en tilsvarende funktion i en anden virksomhed. Vi glæder os til at byde Lars velkommen d. 1/4 2016 og ser frem til at godt samarbejde. Mere information kan fås efter henvendelse til Teknisk Chef Thomas Andersen på 30459690.

Ny dygtig montør til elecom elevator

Vi kan nu tilføje endnu en dygtig og erfaren tekniker i elecom elevator ApS. Robert Lind Jacobsen har tidligere været ansat hos en større leverandør og vil nu indgå i elecom elevators team af dygtige teknikere. Han kommer til at varetage reparations- og vedligeholdelsesarbejde hos vores kunder i København og omegn. Vi ønsker Robert velkommen og ser frem til et positivt samt konstruktivt samarbejde. Ydeligere information kan indhentes hos teknisk chef Thomas Andersen 30 45 96 90.

Opdatering af hjemmeside…

Vi er i fuld gang med at revidere vores hjemmeside, så den blive endnu mere overskuelig samt brugevenlig. Samtidig gøres den lidt pænere med aktuelle fotos af medarbejdere og opdaterede billeder. Vi forventer at være klar med hele opdateringen i april.