Komplet udskiftning

Hos elecom elevator leverer vi nu komplet udskiftninger, af eksisterende elevatorer i eksisterende bygninger

Når den eksisterende elevator bliver for dyr at modernisere eller brugerbehovet ændrer sig, kan elecom elevator tilbyde elevatoren komplet udskiftet.

Elecom elevator har brugt meget energi på at finde det rette produkt som kan leve op til de brugerkrav der efterspørges på markedet.

Det har været et ufravigeligt krav at styringen er fuld åben, så alle med autorisation kan servicere elevatorstyringen uden det kræver dyre support timer fra den originale leverandør.

70 22 27 79

Ring idag!

70 22 27 79

Ring idag!

Efter flere år med vækst i vores service og moderniserings forretning, har elecom oparbejdet en massiv erfaringsviden i eget hus. Vores egne servicekunder har gentagende gange efterlyst en mulighed for når situationen byder sig mulighed for at indhente pris ind på en komplet udskiftning af sit anlæg, evt. sideløbende med et moderniseringstilbud så alle muligheder er synlige og kan vurderes, og den rigtige løsning vælges.

Elecom tager sig af alt omkring opmåling af eksisterende forhold, den eksisterende elevators gøren og kunnen, forud for en detaljeret tilbudsgivning. Samtidig sikrer vi en løsning der er lovlig og mulig. Vi indeholder gerne nedtagning af eksisterende anlæg på miljørigtig forsvarlig måde.

Vores leverandør kan løse selv de trangeste planløsninger, helt ned til få kg/personer og op til store godselevatorer. Da rigtig mange eksisterende anlæg kører med hængslede døre, og der er krav om automatiske skydedøre er det ofte her begrænsningerne kan forekomme, men løsninger findes som regel.

Efter vores specialist montage team har monteret elevatoren bliver den testet og godkendt af myndighederne inkl. gyldig CE mærkning, og energi mærke hvis det er et krav.

Hvorfor vælge elecom elevator ApS

Vi lægger stor vægt på fleksibilitet, personlig service, og høj kvalitet i vores arbejde.

Personligt

Personlig kontakt i dagtimerne, og tilsluttet døgnbemandet vagtcentral.

Effektive

Opgaver løses hurtigt og effektivt, og vi fører kvalitetsreservedele.

Miljø

Miljørigtig adfærd både hos kunder og blandt vores medarbejdere.

Certificeret

Du kan være helt tryg, vi udfører ISO9001 Certificeret kvalitetsarbejde.

Her tager vi hånd om udfordringerne fra start til slut. Med god service og hurtig responstid.

Hvad kan vi hjælpe med?

Kontakt os i dag med din forespørgsel, det er helt uforpligtende og gratis.