Om elecom elevator ApS

elecom er et danskejet firma, der beskæftiger sig med service, reparation og ombygning af alle typer elevatorer.

Selskabet elecom elevator ApS blev etableret i 2006. Vi stiller store krav til vores medarbejdere og alle er derfor håndplukkede med hver deres spidskompetencer indenfor elevatorteknik. Vores dygtige medarbejdere har alle faglige uddannelser bag sig og har tilegnet sig viden gennem en lang årrække.

Brancheerfaringen varierer fra 10-25 år og alle deltager løbende i uddannelse indenfor ny teknik og produkter. Gennem den årelange erfaring har vi beskæftiget os med alt – lige fra den løbende vedligeholdelse, ombygninger – til salg og rådgivning. Nu også komplet udskiftninger.

Den Jyske Kontrolcentral tager sig af alarmopkald fra elevatorerne døgnet rundt. Du er derfor altid sikret kontakt til hjælp.

Elecom har de dygtigste og mest dedikerede medarbejdere i branchen. Jeg tænker dette skyldes den flade ledelsesstruktur, som gør medarbejderne ekstra engageret i hverdagen.

Medarbejderne er fleksible og selvstændige. Og har derfor nemt ved at løse diverse opgaver.

 

Autorisation & Certificering

Gennem vores medlemskab af Dansk Industri samt brancheforeningen Elevatorbranchen holder vi os ajour med nyeste lovgivning og kan give vores kunder opdateret information.

For at drive elevatorvirksomhed har vi naturligvis de påkrævede autorisationer og er certificeret i henhold til ISO9001. Vi har stort fokus på arbejdsmiljø, sikkerhed og sundhed. Derfor kan du være tryg ved at få udført service, ombygning eller reparationsarbejder på din elevator. Hvis anlægget er helt slidt ned udfører vi nu også total udskiftninger. Alt arbejde udføres i henhold til de gældende bekendtgørelser og krav.

Certifikat ISO 9001 2015

Hvad kan vi hjælpe med?

Kontakt os i dag med din forespørgsel, det er helt uforpligtende og gratis.

Samarbejdspartnere

elecom elevator ApS samarbejder med en række professionelle leverandører. Med stor fokus på optimal kvalitet stiller vi store krav til vores underleverandører – ligesom vores kunder stiller store krav til os som servicepartner. Mangeårigt samarbejde og konstant udvikling har giver os flere fordele.