Vi tager et socialt ansvar – hver dag

Vores medarbejderes sammenhold, tryghed og engagement styrkes herved og er med til at sikre et godt arbejdsmiljø med et lavere sygefravær som følge. Vi tager højde for de særlige behov, som nogle medarbejdere kan have på grund af sygdom og krise. I den forbindelse ønsker vi at gøre en indsats for at fastholde disse medarbejdere og sikre en positiv trivsel i deres dagligdag.

Herudover ønsker vi at åbne dørene for ledige, der står på kanten af arbejdsmarkedet, og tilbyde dem et job i enten løntilskud eller arbejdsprøvning. Herigennem er vi med til at uddanne unge mennesker, som af den ene eller anden grund har udfordringer i dagligdagen. Vi har i den forbindelse et tæt samarbejde med de lokale jobcentre, hvor vi sammen kan gøre en indsats for disse mennesker og hjælpe dem til en bedre dagligdag ved at give dem kvalitet og indhold i livet, som medarbejder hos os.

elecom elevator ApS opfatter vores sociale ansvar som en etisk investering i mennesker. Investeringen giver samtidig en væsentlig positiv afsmitning på vores virksomhed som helhed, eftersom mangfoldighed skaber værdi for os, vores medarbejdere og vores kunder, og er således en del af vores strategi, nu og fremadrettet.